Somnade innan jag hann publicera detta, det börjar bli något av en vana känner jag. Oh well. Gårdagen var fantamej sämst hittills. Hoppas idag blir bättre.

Sammanfattning av dag nio i karantän:

JAG HOPPAS INNERLIGT ATT DET HÄR CORONAKRAFSET INTE KAN SMITTA IGEN MED ALLT FÖR TÄTA INTERVALL FÖR JAG ORKAR INTE MED EN TILL VÄNDA MED MENSVÄRK UTAN ATT FÅ TA IBUPROFEN.

Egentligen skulle jag ha haft mens i förra veckan, men så fort jag fick feber tryckte min kropp på pausknappen (den gör det ibland, jag tror det är en effekt av att den inte vill utsätta sig själv för mer än en jobbig sak samtidigt, vilket ju på sätt och vis är ett behjärtansvärt beteende), och nu när det enda som är fel på mig är att allting smakar fel alternativt ingenting alls så tyckte den att det var dags att komma tillbaka. Tack för den.

Kruxet är bara att eftersom borttappade smaklökar också är ett vanligt coronasymptom, och franska läkemedelsverket gått ut och varnat på bred front för att Ibuprofen kan få folk med lindriga symptom att plötsligt bli jättesjuka, så kan jag inte följa min vanliga metod för att inte få panik av mensvärken och ta både Alvedon och Ipren.

Man kan väl säga som såhär – det finns en anledning till att jag brukar använda dubbla sorters värktabletter. Men förhoppningsvis har jag inte några coronasymptom alls nästa gång det är dags, så jag borde inte behöva tillbringa fler dagar i år ihoprullad till en ilsken boll i sängen.

Kul bieffekt är att jag somnar som en annan narkoleptiker om jag tar dubbel dos Alvedon. Tur att jag inte har så mycket viktigheter för mig om dagarna just nu.