Hallå.

Ursäkta att jag slarvat med uppdaterandet, men de tre senaste dagarna har varit i stort sett identiska och jag har varit oinspirerad som bara den. Livsschemat just nu ser ut typ som följer:

08:00: Vakna

08:15: Ligg kvar i sängen och slösurfa igenom internet, ägna typ en timme åt Duolingo, stirra upp i taket en stund.

10:00: Gå upp och ät frukost.

10:30: Borsta tänderna osv.

10:40: Parkera på balkongen med Boken, en flaska vatten och en överstrykningspenna.

12:00: Ät en glass.

12:10: Fortsätt balkongvistelsen med en mix av Boken och Duolingo/Instagram/vad som fångar min uppmärksamhet.

14:00: Ät något.

15:00: Daglig promenad.

16:00: Slöa på balkongen, i sängen eller i någon soffa. Läsa bok/spela dataspel/annat.

18:30: Bli hungrig. Överväg att fixa mat.

19:00: Ät något.

20:00: Sagan om Ringen, förlängda versionerna!

23:45-ish: Sova!

Den enda större skillnaden i vad jag gjort de senaste dagarna är att jag duschade imorse, och inte gick någon promenad idag, eftersom jag slog i lilltån jättehårt i en dum bult på balkongen i förmiddags, och det gjorde lite för ont att ha skor på sig. Så idag har jag gjort ännu mindre än igår och i förrgår, detta i kombination med att det har blåst kallt och att det därför inte varit lika gött på balkongen är inte helt optimalt för mitt humör. Men jag tröstar mig med att vi ska kolla på Konungens Återkomst ikväll, och att jag har en påse baconchips kvar.

Och förhoppningsvis mår min tå bättre imorgon.

Jag har kommit till avsnittet om barndomen i Boken, och jag har kommit fram till att få saker får mig att tappa intresset fortare än när folk med akademiskt språkbruk börjar mala om penisavund. Herrejäääääääv vad det är ointressant, jag kan överhuvudtaget inte relatera. Man kan väl säga att jag skummar lite just nu. Men men, överlag är det intressant och lärorikt, och här och var poppar det upp grejer som fortfarande känns relevanta, och det är ändå ganska duktigt för en bok som skrevs i slutet på fyrtiotalet.

I övrigt kan jag konstatera att jag fortfarande lider av den supersvenska åkomman ”solen skiner, jag måste vistas utomhus”, för särskilt igår och i förrgår ville jag egentligen sitta inne och spela dataspel hela morgonen, men det är som att nån liten koppling i min hjärna får fullständigt spatt om jag inte har Ett Godtagbart Skäl för inomhusvistelse när solen skiner. Det är konstigt vad miljöpåverkan kan göra med en.

På återhörande.

/H