Ännu en dag av oidentifierbart grått väder. Jag har inte gjort så mycket.. läst lite, målat klart målningen som ”bara skulle bli några tegelstenar” men blev det mest organiserade jag målat på år och dag.

Gått till Carrefour och handlat.. de hade slut på Mini Magnum-glassarna, så på ett sätt är det väl bra att det inte är glassväder just nu. Men samtidigt tvek på om de kommer beställa in mer av en så udda sorts glass. Den som lever får se.

På väg till Carrefour såg jag att pumptracken nedanför rullbandet vid Preyerand har tinat fram helt och hållet nu. Det var några vuxna människor där och åkte skateboard. Om jag ändå åker upp till VT någon dag för att hämta lite grejer kanske jag ska ta med brädan också, pumptracken ligger inte i närheten av någon riktig väg, och det jag sett av gendarmerna hittills är att de bara kör runt, enda stället jag har sett dem till fots är utanför polisstationen (gendarmeristationen? gendarmeriet?). Men å andra sidan – dumt att chansa.

Det hade bara varit så gött att göra något annat än att gå eller springa. Få lite fartvind i mig utan så mycket ansträngning.

Egentligen skulle jag ha gått en promenad till nu på eftermiddagen, eller stuckit ut och sprungit, men jag hade ingen lust, så jag hakade på Jamie och hans dagliga styrketräning istället. Idag var det pushup-dag. Jag har en gnagande misstanke om att mina spagettiarmar kommer hata mig imorgon.

På det hela taget en inte så spännande måndag, helt enkelt.

/H