Dagens mest spännande händelse var nog när jag var ute och gick och fick ett infall och byggde en fördämning i en av smältvattensbäckarna precis ovanför bron nedanför déchetteriet. Det är rätt svårt att fördämma ordentligt med bara sten och fjolårsgräs att bygga med, så det blev mer en omledning än en faktiskt fördämning, men jag blev ändå ganska nöjd. Och inte jättemycket blöt om fötterna.

Jag borde nog åka upp till VT och hämta mina vandringskängor någon dag, både för att de är vattentäta, men också för att mina springskor håller på att gå sönder i tyget, och det är dumt att slita på dem mer än nödvändigt. Och att ha dem på sig när en klafsar runt i lera är inte så smart av samtliga anledningar. Jag kommer nog ändå inte springa så mycket den närmsta veckan eller så, för senast jag var ute (lördags?) så fick jag som knak i knäna – det känns lite som att jag har popcorn i dem och att de låser sig – och även om det inte gör ont-ont så är det dumt att inte låta bli. Och det är ju inte som att jag älskar att jogga ändå. Jag kan gå raskt istället, det är också bra konditionsträning.

Apropå ont så kan jag meddela att mina axlar och överarmar fortfarande är djupt missnöjda efter armhävningsfrossan i måndags. Tyvärr betyder det väl också att jag kanske rent allmänt borde göra armhävningar lite oftare. Mina spaghetti-cyklist-armar är inte odelat positiva till denna insikt, om man säger så.

Idag är även sista dagen med kycklingpasta – tror vi har slagit nytt rekord i att laga mat som räcker jättelänge, om jag har räknat rätt så har det varit sex dagar med samma. Imorgon blir det nog lamm igen. Jag har iallafall slagit någon sorts personligt rekord i att äta lamm – jag äter typ aldrig det i vanliga fall, bara någon gång på restaurang, men nu äter jag det hela tiden. Det är gott.

Apropå gott så har Carrefour fortfarande inte fått in fler av lådorna med Mini-Magnum, så jag tror att jag får acceptera att de är slut för säsongen. Det var kul så länge det varade, typ.

Vi hörs!

/H