Två bra saker med idag:

1. Jag har äntligen fått de nya penslarna och blocket som jag beställde i förra veckan. Tror att min teori om att UPS bara kör en vända i veckan upp hit stämmer, för när paketmannen kom hade han verkligen fullt med kartonger i skåpet.

2. Mina axlar har äntligen repat sig någorlunda efter armhävningsfrossan i söndags. Det är inte längre outhärdligt att lyfta armarna ovanför huvudet, halleluja.

Penslarna är verkligen mysiga dessutom. Jag skaffade några olika billiga, och så en som var lite dyrare i en storlek som jag redan hade, eftersom jag vet att jag använder den typ lika stora mest av de jag redan hade, och den jag redan hade har börjat tappa en massa strån.

(Lite tveksam till meningsuppbyggnaden där nyss, hur många gånger kan man skriva ”den jag redan hade” i en och samma mening utan att det blir komiskt? Je ne sais pas.)

Iallfall – väl spenderade alpdollar. Nu ska jag bara vidga mina vyer lite och börja måla andra saker än berg, träd och tegelstenar också, hah.

Puss, hej och trevlig helg!

/H