Är på fötter igen, igårkväll jobbade jag och det gick riktigt bra.
Blev dock väldigt speedad och kunde inte somna när jag kom hem. Oh well.
Vågar existerar inte i franska bummarlägenheter, men jag är betydligt mer skinny än vanligt.. mina stuprörsjeans är icke stuprör förtillfället.
Tur då att jag har ett jobb där kocken fixar chokladkräm och stora portioner mat åt en 🙂

Idag gick jag hit, till turistbyrån, utan att bli andfådd.
Hostan drar såklart igång så fort jag utsätts för kall luft, men vafan, det lär jag få leva med tills jag kommer hem igen. Alla hostar här, flunsa eller inte.
Val Tho-hostan ar berömd. Egentligen borde det väl kallas alphosta, för är man i Val d’Isere heter den tydligen Val d’Isere-hosta istället.

Börjar bli extremt trött på att göra ingenting dock, läser om Stieg Larsson, igen, bästa böckerna jag läst på väldigt länge. Kollade upp vem som ska spela Lisbeth i filmatiseringarna och hon såg otroligt nog ut litegrann som jag själv tänkt. Blomkvist spelar ingen större roll faktiskt, såg att det blev han Nyqvist, och det är väl okej.
(Jag gillar inte att man filmar böcker. Peter Jackson ar förlåten, men de som gav sej på Harry Potter ska DÖ!)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tror att jag ska ta dendär vevan på byn nu och skaffa varmare skidstrumpor och vantar, och kanske en pjäxprovningsrunda om jag orkar.
Vadsomhelst så länge jag slipper glo på dvd, typ.

Såg Spiderman3 i förrgår förresten, den är ju riktigt bra. Fast jag har svårt for Mary Jane.. lite våpig.

Igår fick jag en halländsk uppenbarelse. Min kära iPod ar ju nästan alltid ställd på ”blanda” och det är ganska gött att vara ute och gå (snava) i solen och höra introt till Det Ar Över Nu. Per Gessle är trots allt alltid Per Gessle, en svensk sommarinstitution, men det funkar minst lika bra i solen i alperna.. ibland.

I övrigt lyssnar jag mest på gamla mixskiveklassiker.
The Ark (Little Dysfunk, It Takes A Fool, Prayer For The Weekend)
The Killers (All These Things, When You Were Young)
Oasis (Champagne Supernova, DLBIA)
Red Hot Chili Peppers (Wet Sand, Wet Sand, Wet Sand)

Det ar val nåt nostalgiryck, I guess. I kombination med att mina roomies inte gillar skrikmusik, och att jag haft huvudvärk större delen av en vecka.

Ska jobba på nyårsafton föressten.. vet inte om jag ar glad eller inte. jag ar ju inget fan av nyår, men ändå. Och jag ska fira jul någon dag i helgen hade jag tänkt, käka ohemula mängder julgodis och låna Karl-Bertil av 415. Bearnaisesås är, på det hela taget inte det minsta juligt. Jag ska kompensera, oh yeah.

Jag tror att jag glömde att äta frukost.
Hoppsan.