Det gar framat nu. Jag har totalignorerat diskberget i drygt ett dygn nu, och tro det eller ej, nar jag kom hem fran backen var disken borta och koksbordet avrojt.
Helt otroligt.

Nar jag kommer hem, hem, kommer jag nog vara mer stad-hjalpsam av mig. Fast vi har ju iofs diskmaskin hemma. Det gor endel.

Annars da?
Det ar kallt som in i hecklefjall.
Antalet minuter jag befinner mig i backen beror helt och hallet pa hur lange jag tors aka utan kansel i tarna. Tva timmar i strack, langre an sa gar inte. Och fransoserna vet inte vad varmestuga innebar, de har bara backrestauranger, och har en skibum rad att kaka dar? Nesch.
Alltsa, hem, varma soppa och fotter och ut igen.
(Igar hade Johanna raknat ut att koldeffekten var -38 grader. Eeek!)

Gjorde ett nytt forsok i utelivet igar forresten, det var la skoj ett tag, ungefar tills vi gick fran Tango till Saloon och mottes av den brittiska intelligensreserven pa skidresa. (Internt.) Ankomstdagen till ara hade Birmingham, Leeds och allt vad det nu var organiserat ett rambo-tema, sa det som motte mig, Richard och Anton nar vi klev in pa Saloon var en trangsel utan dess like, iford militarbyxor, krigsmalning, leksaksvapen och sonderrivna t-shirts med klotter pa.
Oxford och Cambridgestudenterna var mer stadade…
Grabbarna ville leta upp Anna och tigga gratisdricka, jag bad Abby om ett glas vatten och sedan gick vi till Underground.
Lika rorigt dar. Jag trottnade efter tre minuter och gick hem, plagsamt medveten om att jag under kvallen lagt tva dagars matbudget pa alkohol. Inte kul, inget for mej. Ikvall blir det hemmakvall, jag ska gora carbonara eller nat liknande hade jag tankt.

I forrgar var battre, jag fastnade hos svenskarna och kollade pa Karl-Bertil och at lussebullar, mot att de far ta del av mitt julgodis. Bra deal detdar.

Imorgon ska jag ta mig an bradan igen, for nu har jag slutat bli arg bara jag ser den. Har varit runt en del nu ju, sa jag vet ungefar vilka backar jag ska undvika och vilka jag nog skulle kunna overleva. Saknar snowboardbootsen ocksa, sa himla mycket varmare an pjaxor.

Heddas lista over backar som ar varda att ga upp tidigt for att aka:
– Pluviometre. (Forutsatt att funitelen upp till Col de la Chambre gar, sittliften ar sniglig.)
– Tete Ronde. (Nypistad = stortloppscarvingbacke ^^,)
– Moraine. (Kallt kallt, den ligger i skuggan nastan jamt. Men anda..)
– Plein Sud. (Om man ar forst, for den ligger i solen hela dagen och ar puckelpistig redan innan tio.)

Fast imorgon blir det nog Carongondolen och backen darunder. Den ar minst sagt snall. Borde alltsa vara en bra snowboardbacke. Annars finns ju Moraine, men jag fryser bara jag tanker pa den. :/

Forresten, ar det korv, lok, apple, curry, mjolk och ketchup i applekorv?

Kram och hej sa lange/Hedda– Upp till kamp!

Lussebullar, trevligt påfund.