Vad som ar fint: Nar pistmaskinerna lyser upp Aiguille De Peclet sa det ser ut som nagot ur en fantasyfilm. Ska ta bilder sa ni far se. Det ar grymt fint.

Annars da?
Idag var jag fullt beredd att slanga min brada till Courchevel (tre dalar bort.. tar en timme pa skidor om man ar snabb). Det bara gar inte. Har avancerat fran barnbacken till vad som ar typ som.. inte vet jag.. Hamrebacken i Duved kanske. Knappliften ar numera min van, backen ar det inte.

Jag kanner mig lite fastlast.. funderar pa att hyra skidor nan dag bara for att fa se mig om lite.. kul att hasa runt pa platten inne vid byn nar man har ett liftkort som tacker 60 mil pist. 6 ganger storre an Are.
Men men.. mina roomies (som fortfarande inte diskar) forsoker peppa mig litegrann iallfall.. dom var ju nyborjare en gang dom med.

Det tjeligaste ar nog egentligen att det ar ensamt att traggla i barnbacken/nastan-barnbacken. Har inte lyckats hitta nagon ak-kompis an.. jag ar ju inte den som bara sajer hej. Och de flesta som ar pa rammel-stadiet har nan valvillig van som kan aka som hjalper dom. Jaja, jag far la fraga Abby eller Eleanor om dom vill forbarma sig. Kan ju lova att diska i en vecka…

Tanker fan inte ge mig.
Jag ska lara mig, sa ar det bara.
Fast just nu ar det inte kul.
Inte ett dugg.

Det har iallafall slutat snoa, efter fem dagar. Idag var det knallsol och tio minus. Underbart.
Antagligen darfor jag tjurar.. en san dag vill man inte trilla runt i snodrivor.. snarare bara flyga fram pa snon. Enda flygturen jag fick idag var en imponerande volt/kullerbytta/jag-vet-inte-vad som slutade med fotterna upp och huvet ner i backen. Jippie.

Nu ska jag hem och ata pasta.. kanske vara ”social” ikvall ocksa.. jag kan inte lasa in mig med bockerna hela tiden. Dom ar utlasta nu ocksa, sa jag har lite trakigt.
Far se vad dom andra svenskarna ska hitta pa.. A&E jobbar.

Puss!

Ibland när jag vaknar är det här det första jag ser. Det kan vara värre.