Det hjalpte att

  1. Ringa och gnalla av sej till mamma.
  2. Hyra skidor.

Bara man kommer upp ovanfor byn ar har sa obeskrivligt vackert, det ar helt galet, och backarna ar langa, och det ar inga dumma trad ivagen, man kan kora rakt ut i den (tre dagar efter snofallet valdigt uppakta) offpisten. Crazy wonderful!!

Jisses, det hjalpte verkligen att gora nat jag kan, for allt annat har ar sa djavla forvirrande. Jag ar ungefar tusen ganger gladare an vad jag var igar. Da ville jag bara hem.

Akte runt sjalv idag, jag kande for det bara.. tog funitelen upp till Col de la Chambre, darifran ser man hela Val Tho-dalen, och en bra bit av Meribeldalen med. (Dar finns det foressten trad. Langt ner.) Funderade pa att dra over till Meribel, men jag visste inte vilka liftar som var oppna, och hur lange, och man vill inte bli fast i fel dal nar liften stangt, det ar flera mil hem bilvagen. Imorgon ska jag upp tidigt, gora som jag brukar och hanga pa laset. Jag vill upp till Moraine direkt. Det ar x antal kilometer bla-rod underbar backe. Javlar i havet.

Jag ska nog lata bradan vara i nagra dagar, tills jag slutar bli arg bara jag ser den. Har skidorna over helgen sa det ar lugnt.
Ska diskutera med min ekonomiska radgivare (non-existent) och fundera over om det ar mojligt att vara hypervelig. Vissa dagar ar det roligare att aka brada, tillexempel nar det snoar och man inte vill kora stortlopp for att man inte ser nat. Andra dagar ar det roligare med skidor, om inte annat for att jag kan se mig omkring da.

Bleh.

Vad ska jag hitta pa ikvall da.. ingen aning egentligen. Eleanor ar jatteforkyld och har sovit hela dagen, och jag antar att Abby jobbar. Kanske ska vara O-Heddig och dra till Saloon eller nat.. far se vad den nya tjejen ska hitta pa, kanske hanger med henne.. we’ll c.

Jag ska hursomhelst upp tidigt imorgon.

Uppe vid Tete Ronde

Folktomt i Plein Sud