Huj!

Igar (inatt) nar jag var pavag hem fran jobbet, med min egenhandigt (nastan) lagade carbonara i en lada mottes jag av tva jattepigga landsman(kvinnor) som havdade att jag skulle med till Tango/Saloon/Whatever ”nu”.

Hedda funderade och bestamde sej for att carbonaran skulle in i kylen och att det skulle bytas troja men begav sej sedan uppfor den elandiga backen till Tango.

Tisdagar ar lika med Boogie Night, ar lika med 70 och 80-talsmusik, ar lika med treeevligt!
Mottes av Johanna och nagra andra som dansade pa ett bord, som sedermera dansades sonder och samman av en dansk grabb. Det ar valdigt intressant att vara helt nykter och omgiven av mer eller mindre fulla manniskor, man kan vara precis lika galen som dom, for dom antar att man ar lika full. Heja.
Som chokladsas pa glassen spelade dom aven Alla Som Inte Dansar Ar Valdtaktsman, som har blivit nagot av en 501-klassiker nu.

Maste komma pa nagot satt att slippa jobba tisdagar i fortsattningen, Boogie Night ar helt klart vart ett (flera, manga, massor) aterbesok.

Idag tog jag sovmorgon, for det snoade, och motte sedan Maxen vid mittstationen till Caron. Hade inte varldens basta dag pa bradan, jag ar skitradd for alla som kommer bakom mej, och ibland ar det faktiskt befogat, och jag hade lite problem med bade sikten och snohogarna, men what the heck, jag ar en sandar som lar mig sakta men sakert. Naja, oftast sakert. Avslutade dagen i backen med en vurpa sa jag landade med huvet ner och fotterna upp och sno innanfor hela jakla jackan.
Inte jattemysigt.

Och ikvall ar det redan fullbokat pa jobbet, stora sallskap, sa om nagon vill doda mig far det garna ske innan klockan 18.
Bleh.

Hoppas pa sol imorgon.. time will tell.
Har foressten bytat mina Rossignol Bandit mot ett par helt galna twintipskidor, bara for att jag far testa hur manga par skidor jag vill. Sa jag kanske passar pa att lara mig aka baklanges. Kanske.
Fast det lar nog sluta med att jag valjer Banditskidorna anda, detdar med allround ar valdsamt praktiskt.