Ser ni snöyran? Ingen dag för stolliftar direkt.

Återfick förkylning i går morse. Lyckligtvis var det skitväder hela dagen så det gjorde ingenting. Idag mår jag lite bättre igen, men det har blåst satan, så jag åkte inte så länge. Max har varit ute med en offpistguide hela dagen och jag ägnade ett par timmar åt att åka baklänges på transportsträckor och fundera över huruvida jag kommer överrens med domma skidorna eller inte.. jag får ingen rätsida på det.

Att åka offpist, är däremot väldigt skoj. Svårt som fan, men skoj. Tyvärr har all snön blåst ner till gud-vet-var nu, men i söndags i lössnön i Menuires, var det väldigt roligt. Hedda hoppar nerför drygt meterhöga snöhögar. Hepphepp.

Max slappar i solen 2900 meter över Skrea Strand

Jag är lätt förskräckt efter att ha hoppat nerför en ”jättehög” snövall.

Det var en bra dag. Helt perfekt.

Annars då? Lugn vecka, inte så överdjävligt mycket pelikaner = mer plats i backen, liften, mataffären, ute, you name it. Fasar lite för vecka 7-8-9, när jag helt tänker förneka min nationalitet. Jag vill inte förknippas med brats.
Vi har fortfarande galet mycket mat.. Matilda skulle laga mat åt mej och Magda innan, eller ja, hon satte på vattenkokaren och lämnade resten åt mig, hehe. Nu är ju inte burkbolognaise komplicerat, så det gjorde inte så mycket.

Vi borde egentligen få ett städryck igen.. golvet är fullt av Cheerios efter en efterfest, eller nattpasta, eller nåt, och sängen ovanför min kan inte vara skrotupplag när den nya tjejen flyttar in, men allvarligt, jag vill inte. Jag storstädade sist, nu är det Abby och Eleanors tur.

Imorgon ska det snöa igen, vad det verkar, så jag ska nog åka snowboard. Om det har slutat blåsa, vill säja.
Nu ska jag hem och duscha och iväg till jobbet.
Disk.
Skoj.
Not.
Jaja, Nico är ju rolig iallfall, han är lite som Jonas hemma på Laxen. Och jag får mat. Det gillar vi.

Fast mest av allt är jag hungrig på falukorv.

Och jag vill få post!! Det var längensen nu.

Over&Out/ Heddauniversum är ett monster.