Okej, update.

Torsdags, bradakardag, Matilda fick mig att overvinna skracken for sittliftar, jag har inte trillat i liften en enda gang. Vi drog upp till Moraine efter tva vandor i Cascade (det var inte jag som korde fel) och jag lyckades svanga fast det var ”brant”. Solen skenade och jag aterfick min tvattbjornslook. Motte upp Magda som fick for sej att vi skulle aka ner till Boismint, liften med namnet jag helt slipper uttala.. det ar klurigt. Med mina redan trotta ben var det i strangaste laget, jag orkade knappt svanga, och vi bestamde oss for att dra hemat.
Gissa vem vi motte vid Moutiere?

Abby, som var ute och provade sina crash-pants, lurade med oss i en vanda ner mot Plein Sud, och nar jag val kom hem hade jag ont overallt och blodsockernivan var under noll.

Grym traningsvark i fredags, med andra ord.
Gjorde iofs inte sa mycket eftersom det bestamde sej for att blasa full storm, och alla liftar utom knappliften var stangda. Lugn dag.
Inte fullt sa lugn kvall.

Jag, Max, Richard och Matilda satt i lyan och kakade chips och drack ol innan vi drog vidare upp till Tango. Vidare till Snesko, Saloon och Underground innan jag slocknade i 415 gud vet nar. Tack vare diverse olika forkylningar var det helt omojligt att sova dar for alla snarkningar sa jag gick upp till oss istallet.

Long Island Ice Tea, är man säsongare har den högst YPE-värde av allt. Kan bero på att en deciliter sprit oftast blir minst 1,2. Det är nice. ^^,
(YPE = Yrsel Per Euro)

Var inte jattepigg imorse, och utanfor fonstret vrakte det ner sno, och tack vare att det faktiskt ar kallt nu ar det fluffsno. Stallde mig i en snohog innan, det ar definitivt mer an knadjupt. Imorgon kommer bli Sa Bra. Jag ska vara forst over till Menuires, jag har siktat in mig pa den flacka sluttningen under Les Granges-liften och jag har ett par helt galna skidor som jag annu inte testat som borde funka ratt bra i lossno.

Lider dock lite med Maxen, som ar hundra ganger mer forkyld an vad jag ar.

Vad har jag gjort idag da? Suttit pa Tango och spelat Nar&Fjarran med Richard, Lina & Jonathan. Och druckit en ohemul mangd varm choklad med gradde. Jag kommer bli tjock.

Glomde ju namna det basta av allt, eller iallfall det knäppaste.
Satte upp en ”Feed The Seasonaires-lapp” vid hissen i torsdags kvall. Igar nar jag och Max satt och spelade kort knackade tva grabbar pa dorren. De hade en hel lada full med overbliven mat, och det stod annu mer pa golvet. Allt som allt var det val en tio paket pasta, sex flaskor ketchup, lika manga burkar bolognese, 23 rullar toalettpapper, tre paket diskmedel, orakneliga mangder agg, sju paket flingor, tre burkar tonfisk och diverse syltburkar, jordnotssmor och annat.
Som Matilda uttryckte det ”It’s Christmas again!”

Helt enkelt sinnsykt.
Vi skankte en del vidare till 415, for det finns inte en chans pa jorden att vi ater upp trettio agg. Icke.

Oh well, ikvall blir det lugnt iallafall, imorgon kommer bli himmelriket. Jag ar sa otroligt exalterad! Igar var jag avundsjuk pa alla er nissar som ar i varmen (Emelie, CC, Thessan…) men inte langre. ValTho har typ mest sno i hela Frankrike nu. Och det ar inte blotsno.

Nu har jag tjatat fardigt.

Lillebror, lycka till foressten.