Okej, first off:

Tack så jättejättejättemycket för alla brev!
Det är roligt med post, och idag masade jag mej äntligen upp för backen, och fick en hel hög. Yay!
Det gjorde min dag, verkligen.

Annars har jag ägnat mig åt typ två saker de senaste dagarna. Snö och jobb.
Igår köpte jag äntligen ett par egna skidor. Ovanligt coola för att vara första paret skidor man äger, ett par twintipskidor från K2 som jag envist testade i lössnön i Saint Martin hela dagen. Fick sällskap av två svenskar från Boden, Hasse och Ulrika, som jag hittade i liften. Hann knappt ens äta innan jobbet, så länge var jag ute.
När jag väl kom till jobbet höll jag på att somna stående. Tjo.

Idag var ambitionen att tvätta, men eftersom jag hade lovat Mia att hänga med henne och Eva ut och åka bräda fick jag masa mej upp vid tio (jobbade till efter ett, bleh.) och ut i backen, trött och snorig.
Några åk senare blev jag ansatt av mensvärken från helvetet och åkte hem till asken med Ibumetin.
Precis när jag skulle börja plocka ihop tvätten ringde Johanna som ville ut och testa nya skidor och inte hade någon att åka med.

Jag får tvätta någon annan dag, helt enkelt. Fick ju visdomsord av Nico angående det ämnet igår, i slutet av säsongen slutar folk bry sej och köper helt enkelt nya kläder för de sista pengarna.
Jovisst.
Men det är bara januari..
Så jag måste tvätta.
Nån dag.
Imorgon, kanske.

Nu ska jag iallfall hem och ta en dusch, och tejpa upp allas vår Överkucku på väggen 🙂

Huj! / Hedda (som lider av den intressanta åkomman ”jag har twintipskidor och hoppar därför på alla snöhögar jag ser”)