Jaja, det var svinlugnt igar, sa jag fick sluta innan elva. Vissa dagar har jag inte ens fatt ata nat innan elva. Me like.
Det hysteriska vadret nollgradigt-snofall-dimma fortsatter, idag blev det bara tre ak med Maxen som var lite bakis efter nan valkomstpryl och blev aksjuk i Funitelen. Tihi.
Jag tankte ga hem och sova men mottes i dorren av jatteentusiastiska Matilda som fixat sitt sasongskort efter manga om och men.

Jo, jag ville med ut och aka brada. Blev dock en kortis, Cairn-Caron och hem, eftersom sikten var lika med noll och snon var ”som klister, och jattehal”. Och slasket var verkligen just det. Unpleasant.

Annars har jag inte gjort sa mycket idag, pasta, cornflakes ur paketet, gatt en promenad (trakigt) och handlat, tjurat over att min favoritjuice var slut Igen och det var nog allt.

Btw, forra veckans mest spelade:

Maskinen – Alla Som Inte Dansar Ar Valdtaktsman
Snook – Sapbubblor
Fall Out Boy – Thnks Fr Th Mmrs
Eva Cassidy – Fields Of Gold
Atreyu – Right Side Of The Bed
…och till min stora sorg Don’t Stop The Music med Rihanna.

Urk.

Mer musik.. man ska inte lyssna pa latar ens overmusikaliska lillebror spelat in, det skapar instant hemlangtan, eller iallafall vecka8-langtan. Dagarna gar anda hyfsat fort nu, jobbet och sa gor att tiden gar. Tyvarr gor jobbet aven att jag ar valdigt omotiverad till att laga mat, och kaka. Det ar trakigt, helt enkelt. Oh well, dagens i-lands. (No worries, jag har ett ton havregryn, jag svalter inte, det ar bara trakigt. Undantaget Mimmis eminenta piroger. Puss pa Den Lille)

Dagens tabbe ma ju anda ha varit rumskompisen som fastnade med snowboardbindningen i vandkorset vid liften. Det var kul. Tihi.

Jag har nog helt enkelt borjat vanja mig vid ValTho nu.
Amazing Still It Seems.

Puss, saknar.