Jag hoppas verkligen att väderleksrapporten om att det ska snöa på torsdag stämmer för just nu är det ungefär tio grader varmt och soligt. Vilket i sin tur innebär att så fort jag är klar här ska jag sätta mig uppe på Tango och sola. Eller på Saloon för Abby upplyste om att dom har ”new deck chairs”.


Annars då?

Igår glömde jag att äta lunch och höll på att svimma på jobbet. Nåja sånt går att fixa med tomatsoppa och jordgubbssaft. Eller nåt som åtminstone påminner litegrann om jordgubbssaft.

Och föressten vi har fått ytterligare en rumkompis, en till Mia fast en svensk, från Åsa.
Befolkningen i rum 501 har med andra ord ökat med femtio procent på en åtta dagar. Jisses alltså.
Om vi inte kan få en till våningssäng måste vi åtminstone få en bokhylla eller nåt att stuva undan saker i, hela golvet är fullt av väskor. Och diskmaskinen är fortfarande stendöd. Den har vart paj i en vecka nu.

Vill föressten meddela att jag har en ny hobby, laga skidbyxor med silvertejp, av den enkla anledningen att jag aldrig orkar masa mig ut på byn och skaffa nya. Det är faktiskt ganska skoj. Pyssligt, liksom.

I övrigt är det mesta lugnt, försöker lägga upp bilder på Facebook i första hand, eftersom alla nissar här nere är Facebookberoende.

Jag lär återkomma efter nästa lössnöorgie. Hoppas jag. Att det ska snöa alltså. Det måste det snart göra, hela byn är överfull av folk nu.. liftköer överallt, även där det brukar vara chill. Jag ska dansa snödans.

Hare! / Hedda, legitimerad tvättbjörn och grötkokare.