Har tillbringat dagen i gott sällskap, först Johanna, och sedan Hanne Wilhelmsen och Billy T.

Det har äntligen börjat blåsa lite, vilket jag och mina hobbymeterologkunskaper tolkar som att vi inte längre är i mitten av ett högtryck, och att jag därmed kan börja drömma om dump igen. Snön närmar sig, det är bara en fråga om när. Senaste jag hörde var lite lagom snö i mitten av veckan, och eventuellt trettio cm framåt helgen. Så, kära vänner, jag ber er att hålla alla lediga tummar och tår, så slipper ni ”när ska det snöa-gnället” ett tag.

Igår åkte mamma och lillebror hem. Det känns lite tomt ändå, fast kul att bli uppdaterad på allt skvaller jag missat under veckan jag varit ”ledig”. Jag har sagt det förut, och kommer säkert säja det igen, Val Thorens är en dokusåpa av stora mått.

Och denna veckan kommer jag ägna mycket tid åt min favorithobby, spaning. Stilettbrudarna på Tango igår var en intressant början. Varför ylar man ”strippa, strippa” när stället är halvtomt och hälften av människorna är säsongare? Uppmärksamhet, antar jag.
Och alla kvällar som slutar med att man tokdansar på ett öde Saloon är bra kvällar.

Och i afton blir det test av den berömda fisksoppan på John’s. Som en liten bot av min fiskabstinens, om inte annat.
När jag kommer hem kommer jag leva på fisk, kyckling, köttbullar och falukorv. Eller egentligen allt utom köttfarssås och carbonara. Och gröt.

Närmaste IKEA är väl Grenoble.. man skulle åka dit och köpa köttbullar..