Jag är helt otroligt skuttig-skuttig-skuttig!!!

Det började någon gång igår, tror jag.. och det har fortfarande inte slutat. Snöandet alltså, och det skapar i sin tur skuttigheten.

Det är en månad sedan sist, och mina celler går helt i spinn. Det finns inte mycket som slår det, att vara nästan först upp i funitelen när Tete Ronde inte pistats sedan igårkväll och ge sej ut i några decimeter puder (det har ju äntligen blivit kallt också) i pisten. Det var värt att vänta på att Frysen skulle öppna, och nästan okej att den stannade ett par gånger också, för jag har tröttnat på att höra skrapet av is under skidorna.

Fast man kan inte åka länge, det blev definitivt dax för en Tangopaus när min halsduk frös fast på kinderna påväg upp i Plein Sud. (Där Johanna för övrigt gjorde dagens snyggaste vurpa i lössnön jämte backen. 100% snömoln!)

Imorgon ska det enligt rapporter bli soligt igen, och då ska det jävlar i mej köras puder!

Däremellan ska jag uthärda ännu en ”chalet night” på jobbet.. isch. Jag är rejält trött på att diska nu, hade gärna slutat jobba helt och hållet snart.. men det är ju inte riktigt möjligt. Får se… absolut deadline (enligt mej) är väl typ tolfte april, för efter det vill jag bara slappa.

Föressten, mitt liftkort flippade ut innan, det funkade innan lunch, men efter, nar vi tänkte åka över till Orelle strejkade det.. så jag fick åka och fixa ett nytt. Antar att chippet pajade av kylan eller nåt..
Och det var nog bra att vi inte åkte över till Orelle heller, för sikten var mindre än noll både i liften och uppe på toppen.
Spännande.

Nu ska jag ta tag i mitt liv (handla mjölk) och kanske traska upp till Tango och beskåda norrmännen i de rosa mössorna, som röjer värre än alla andra på afterskin.
Och belgaren såklart, veckans ”vad i helskotta sysslar han med”.

Glömde nästan berätta att jag upprepade mammas bedrift, att trilla ut utanför backen i Boismint (som ingen vet riktigt hur man uttalar) igår. Jag & Matilda var ute och åkte, och jag halkade omkull på en isfläck och kasade ut utanför kanten. Imponerande. Helt ofarligt dock, eftersom det vid det laget redan dimpt ner ett par centimeter nysnö.

Countdown: Fyra dagar tills Den Lille anländer.