Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Heddas Bummarblogg Hälsar Välkommen

Hej.

Idag är det den sista september, och det har spöregnat stora delar av dagen. Om man gångrar antalet regnade millimeter med tio får man det teoretiska snödjupet istället. Alltså hade det kunnat vara rejält snöigt här nu, om det inte hade varit september och västkusten.

Vad är då dethär?
Jag kallar det Heddas Bummarblogg (och ja, jag vet att jag inte är någon bummare i ordets rätta bemärkelse, då en bummare inte jobbar under säsongen, men det är mer begripligt med Bummarblogg än Säsongarblogg för de flesta).

Varför?
För att jag verkligen inte kommer överens med Resedagbokens fotoalbum, och för att jag tycker att det är roligt att skriva. Förmodligen kommer de flesta texterna här att vara identiska med de på Resedagboken, men alla bilder kommer hamna här, liksom små korta uppdateringar i mån av tid som egentligen inte tillför något. Jag har fått för mig att det är en markant men märkbar skillnad mellan en Resedagbok och en Bummarblogg, och om det är så lär vi märka det.

När?
Jag kommer att börja uppdatera här redan nu, allteftersom planeringen fortskrider och resfebern ökar.

Puss!