Så här långt har vi kommit:

Jag, Seb & CC har bestämt att vi ska åka ner till alperna och säsonga i vinter.

Vi har bestämt att vi vill till Val d’Isère. Ingen av oss har varit där förut, och det tror jag är bra, för då börjar vi på Gå allihopa. Vi tänker åka dit för att det är ett sjukt stort skidområde (även om det bara finns hälften så mycket pister som i mina älskade Tre Dalar), en lagom stor by där man kan supa skallen bort om man vill, eller låta bli, och dessutom drabbas Val d’Isere i år av det fantastiska tvåveckorsjippot Alpina VM.

Avfärden är planerad till sista veckan i november, troligtvis 28 eller 29, och hemfärd torde bli i mitten av april nästa år, ungefär vid påsk. Hur vi ska ta oss ner och var vi ska bo är i dagsläget oklart, på ett eller annat sätt ordnar det sig alltid.

Jag har tre mål inför vintern som jag ska försöka uppnå så gott det går, förutom att ha helt galet kul förstås, det är trots allt det viktigaste.

  1. Jobba mindre än förra säsongen
  2. Åka mer offpist
  3. Åka i parken

..det var nog allt just nu, får se när det börjar hända saker, då skriver jag igen.
Puss, H