Ikväll spelar Razorlight. Något slags jippo i samband med världscupen. De har byggt en scen tvärsöver huvudgatan i byn, så de senaste dagarna har man fått gå upp till Solaise, för bussarna har inte gått dit, och våran annars så stillsamma tvärgata har blivit allmän, lerig genomfartsled.

Det gör inte så mycket. Idag har jag betraktat Markus Larssons grymma andraåk, gått förbi Andre Myhrer tre gånger och förfrusit mina fötter i vanlig ordning. (Kallt på läktaren.)

Igår.
Solen kom fram vid tolvtiden, vi drog upp på berget och spenderade resten av dagen med nysnö upp till halva vaden. Killarna droppade en galen driva, och jag lyckades, trots mina ständigt krånglande pjäxor, att köra massa svängar på rad utan att stanna.
Jag hade lyckofnatt i klass med Lac du Lou i våras.
Helt freakin underbart.

Jobbletandet går fortfarande baklänges, men jag orkar inte oroa mig. Det ordnar sig på nåt sätt. Synd att jag inte kan franska, typ, då hade det vart enkelt.

Ikväll ska vi fira Sebbe, lungt och stilla, med tacos och film eftersom mitt paket med allt möjligt, däribland tacokryddor har anlänt.

Måste kila nu, Razorlight är på g.
Kramar/Hedda