Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Dag 1-3

Vi har landat.
Resan hit var ganska pestig. Först flyg, sedan fyra timmars oändlig tristess på Geneves flygplats följt av en bussfärd som blev skakigare och skakigare ju längre upp i bergen vi kom. Man kan väl säga att vi sov rätt länge igår . Vaknade upp till ett soligt Val d’Isere, och gav oss ut på jakt efter frukost. Sedan gjorde vi inte så många fler knop den dagen. Hampus fixade köttfärssås, jättegod, (Cissi åt linser och lite annat) och sedan kollade vi på film och drack vin.

Idag har det snöat, vi har bråkat med fullständigt felmonterade franka tanter i liftkortskassan, spelat kort och gått runt i byn ett par varv. Bör väl tillägga att Emelies DX-bollrekord rök all världens väg strax efter tre idag. 🙂

Snart ska vi traska hem till pojkarna igen ( det är jag och Cissi som har masat oss ut ur lägenheten) och ägna oss åt skapandet av kvällsmat. Havregrynsgröt med äppelbitar i till frukost är standard. Ska försöka slänga upp lite bilder på oss, omgivningen och vår lilla lya som verkligen är compact (men betydligt mer funktionell än förra årets) så fort jag orkar. Inte idag med andra ord.

Jag saknar er därhemma, ta hand om er.
Lär skriva snart igen, ska ju ta mig an någon decimeter nysnö imorgon 🙂

Kramar!!!