Gott Nytt År & sånt.

Det nya året till ära lyckades jag bli genomförkyld, och har ägnat hela dagen idag åt att äta onyttigheter, snyta mig och kolla på film. Och tycka synd om mig själv, för eftersom alla andra är eller har varit förkylda får jag ingen direkt sympati när jag snörvlar.

Igår jobbade jag, och det var väldigt lugnt jämfört med tidigare. Jag gillar mellanveckorna. Man får motion. Iallafall när det är dags att dela flygblad uppe i Legettaz, uppförsbacke, trappor, väldigt hälsosamt. Men solen sken, så det var riktigt trevligt.
Unnade mig en bacon+cheeseburgare till kvällsmat, jag var alldeles för trött och snorig för att laga mat. Tocaden är det bästaste!

Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, det finns inget värre än att sitta inne när solen skiner, men det hade varit riktigt korkat att ge sig ut i backen med feber, för jag vill bli frisk.
Det hade gärna fått snöa lite också.

Annars är allt bra.

Kramar!