Godmorgon.

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera, utan någon egentlig anledning. Slöhet ligger nog närmast till hands.

Förra måndagen tog jag och CC oss äntligen i kragen och besökte Le Graal. Dock började det sådär bra, för Cissi lyckades övertala dörrvakten att hon jobbade på Dansken för att få gå in gratis, men någon typ kökschef på Dansken stod precis bredvid och saboterade hela grejen. Vi slapp betala i vilket fall, men det blir spännande att se vad som händer ikväll.
Le Graal var riktigt nice, även om golvet var klistrigt och inhabiterade några riktigt sliskiga fransmän. Man kan väl kalla det en mindre skabbig version av Malaysia i Val Thorens. Mindre till ytan och mindre känsla av att man kan bli våldtagen mitt bland folk.
Dock tappade jag bort Cissi och Finn, vilket ledde till en massa letande, hamburgerätande och slutligen ett återfinnande.

Tisdag = skräpväder och tre åk ovanför La Daille med en allt annat än frisk mamma och en ganska pigg bror. Mamma gjorde mycket efterlängtad risgrynsgröt.

I onsdags var jag trött, men hamnade ändå på Dansken framåt natten. Förklaringen lyder: Det var poledancecompetition och Thomas lovade att vara med om jag och Cissi fixade honom och hängde med ut. Sagt och gjort, vår käre dansk sminkades (med vattenfast mascara!!), ikläddes den minimala Jägermeistertröjan samt mina hotpants och tog sig an det fruktade metallobjektet @ Le Petit Danois. Det var värt det. Fick dock se alldeles för många bara rumpor, jag är inte helt återhämtad ännu.

Torsdag, solsken och pizza i Brevieres, fast först ville min bergstokiga mor upp på Grande Motte, och eftersom vädret var helt okej gick jag med på det. Det var faktiskt riktigt nice, väldigt isigt däruppe, men Double M var löjligt bra på mitten. Dock tog vi bussen till Le-Lac, för att slippa överansträngning och slow-motionliftarna från hell. Vidare upp till nålsögat, lillebror var uppe och klättrade, men jag mindes hur jäkligt det var att få på skidorna igen efter gången när jag och systrarna Cronqvist var där så jag tittade bara på.
Efter det utsattes jag för den plågsamma aktiviteten familjefotografering i väntan på att alla Grabbar Grus + Starfish skulle ansluta innan pizzaätandet. Smälte en som vanligt gudomlig Pizza Persillade i solen i Le-Lac, soloåkte Grand Pre flera vändor för att det bara var så jäkla bra och kollapsade sedan i min bunkbed.

På fredagen var det obligatorisk fika vid stugan på Pissaillas, otroligt soligt och underbart, fast lillebror fick myror i benen efter ungefär en kvart. Sedan drog vi över till Bellevarde, kollade på V-Spots kickertävling och odlade vidare på solbrännan.

…här dog datorn.