Huj!

Idag har jag agerat sjunkbomb.
Vi skyller på brist på minusgrader.
Det har ju liksom snöat en del på sistone, vilket resulterar i offpist-cravings. Det är bara det att knädjup halv-kramsnö är väldigt väldigt svårt att svänga i, om man som jag har ganska klena ben.
Jodå, jag har åkt Pyramides, och Fornetskogen. Men det gick inte fort.
Dessutom lyckades jag ramla och fastna med skidorna så att högerfoten liksom vred sig i pjäxan. Det är ganska irriterande, men det har typ slutat göra ont nu.

På hela taget var det två bra åk, som gjorde mig helt hysteriskt trött och fick mina gogglar att imma igen. Men jag saknar januaripudret. 20 januari, det blir aldrig bättre än så.

Igår då? Partydjuren till Lionguider hade styrt upp ännu en pubrunda för säsongare, denna gången med Bad Taste-tema. Typ fem minuter innan vi skulle gå dit kom Thomas på att han hade med sig en skelettdräkt, modell stor ful pyjamas, som jag drog på mig. Väldigt fancy. Dock ingenting i jämförelse med tjejerna från Lund. De kan konsten att klä ut sig.
Foret, Banananas, Irländsk Julafton vid Solaise Express, Victors, Moris, Dansken och slutligen Teas Dickparty inom loppet av 6 timmar. Det var kul!
Avslutningsvis en cheeseburgare som pricken över i:et på en riktigt rolig kväll/natt.

Nu ska jag hem till lite carbonara och korsord. Could be nice.

Simma lugnt/H