Jo, förresten. Jag har hittat världens snyggaste skidbyxor.
(De ceriserosa.)
Tänkte beställa dem när jag kommit hem från Cypern, så får man väl hålla alla tummar för att de passar, jag har alltid haft lite knep med tjejstorlekar.

Det är egentligen enda nackdelen med mina älskade volcombrallor jag hade förra säsongen, att de är limegröna. För limegrönt är väldigt jag, men nu är de slitna och trasiga, och det är lite tråkigt att skaffa ännu ett par limegröna skidbyxor. Faktiskt. Och jag vägrar svart, rött, grått och liknande. Så, rosa.
Det borde funka.
För allvarligt talat, till en vit jacka måste man ha någonting färgglatt.

Frågan varför det inte alls känns lika jobbigt att lägga ut pengar på skidkläder jämfört med lavinpryttlar kvarstår. Det ska också fixas efter semestern. Lika bra att bränna alla pengar på en gång (aj!).

Sedan är det bara hjälm och handskar kvar på måste ha-listan. Det eller ett par rullar silvertejp.
Hmm.