Hej Bloggen!

Idag har jag försökt bota stackars Simons bakfylla med några timmars effektiv (?) slaskåkning bort till Cucumelle och tillbaka. Det fungerade inte. Han mådde om möjligt ännu sämre. Vi satte oss vid Station med varsin cola istället, gick hem och poppade popcorn,åt upp dem och traskade sedan tillbaka till Station eftersom fredagarna innebär gratis mat. Hur de får det att gå runt vet jag inte, men all mat man slipper laga själv är bra mat.

Ett brittiskt barn snodde min Rubiks Kub, en hund ville sno Antons mat, Otto fick låna en gitarr och hettan vid väggen var nästan olidlig.

Videoblogg #9 är klar om 16 minuter (ungefär) och imorgon tänker jag hänga i parken. Annars är det bra. Farmen stängde igår, jag har beslutsångest om när jag vill åka hem och VeckoRevyns korsord är alldeles för lätta.

Över och ut/ Hedda