om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna nya skidor om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna nya skidor om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna nya skidor om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna nya skidor om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna om sex veckor är jag i alperna
Missförstå mig rätt, idag var inte alls särskilt hysteriskt. Men ändå. Om typ sex veckor är jag i alperna. Och trevligt nog kommer jag jobba hyfsat mycket fram tills dess. Nästa vecka jobbar jag i och för sig bara en dag, men efter det har jag en fredag-tisdag + en helg, och har jag tur får jag ännu en helg efter det. Fast så vill jag ju hinna ner och våldgästa alla människorna i Skaune också, och det görs väl bäst en helg. Vi får se.. någon slags novemberlön får jag i alla fall.


Edit: Kolla in webcamen! Det snöar i Val Thorens. I byn! Låtom oss göra saltomortaler, kullerbyttor och ystra små skutt! Allt efter individuell gymnastisk förmåga.