Paketer!!

Bubbelplast!

Världen genom ett fisköga..

Vi gillar!

Rocker? Vadå rocker?!

Nu står dom där, lutade mot min vägg och bara väntar på vintern. Precis som jag, bortsett från att jag inte lutar mot väggen, jag sitter på en stol.
En sak som är lite rolig är att dessa skidorna är bredare i tailen än vad mina K2 är i nosen. Någonting säger mig att det här är en helt annan värld. Åh, kan inte 21 november vara typ imorgon?!

Fast nej, det får det inte vara för jag har en massa saker kvar att uträtta.
Imorgon ska jag tillexempel till Gekås för att leta efter en ännu större bag att packa i, jag ska undersöka när, var och hur man kan vaccinera sig mot influensan (jag tänker inte tillbringa ännu en Val Thorens-jul med fyrtio graders feber och värk i hela kroppen) och sist men inte minst ska jag avsluta Projekt Julgodis. Innan ikväll tillverkades det eminent knäck, och imorgon är det dags för eldprovet – kolan.
Spännande.

Mmm.. och så det obligatoriska självplågeriet såklart. Imorgon blir det intervaller och styrka, tror jag. Dags att ge den där benpressen vad den tål.