Glömde nästan!

Imorgon är det slalompremiär. I världscupen alltså.
En av mina riktigt gamla vinterrutiner var ju att slaviskt följa alla sändningar från världscupen på teve, under högstadiet satt jag till och med på Eurosport och läste livechatten (ni vet, innan det gick att strömma sånt) när det var viktiga störtlopp som inte sändes på teve.
Statistiknörden i mig hade verkligen en glansperiod.

Tyvärr är det ju inte så lätt att kolla världscup nere på säsong, och ärligt talat – om jag får välja mellan att kolla på när andra åker eller att åka själv är valet väldigt enkelt – men imorgon finns det inget som hindrar att jag sitter uppkrupen i soffan och knaprar på skorpor halva förmiddagen.

Det ser jag fram emot.

Troligen bara tio dagar kvar tills jag själv får stå på skidor igen nu – räknar med att åka dagen efter ankomst om inte vädret tjurar ihop. Börjar bli seriöst nojig över huruvida försäsongsträningen givit resultat.. det är bara att hålla tummarna.
Snötillgången ser i allafall bra ut. Snowforecast säger dump i början av veckan och det är väl bara att hoppas att de inte kastar pil. Tänk om det kunde dumpa typ fredag-lördag också, och sedan vara stora solar hela sista veckan i november. Tänk om. Tänk om jag skulle kunna få åka pow i november?
Jisses, drömmarna bara drar iväg med mig.
Definitivt dags för sängen, alltså.
Bonne nuit.