Snön är ljusgul, på vissa ställen grå, ibland finns den inte alls och hela byn är full av Oxford och Cambridge-folk.

Blev någon sorts spontan utgång igår och jag var på Summit ända tills det stängde. Därför pallrade jag mig inte upp till backen förrän klockan tolv, men jag missade inget särskilt. Det är så varmt att man kan åka utan vantar.
Fruktansvärt deprimerande.
Tomteslalom deluxe, hela ”pisten-förbi-byn” var som en myrstack.

Ska nog ta och dansa en snö och kyla-dans ikväll. Det behövs.

Hade dessutom ett trevligt möte med en granne när jag kom in från backen. Tydligen är det extremt ohyfsat att ha skidorna i det till lägenheten hörande förrådet, de ska placeras i garaget och man får absolut inte ha pjäxor på sig i byggnaden heller. Yeah right att jag ställer mina pjäxor i garaget, dumjävel.
Har en obehaglig känsla av att vi kommer bli utkickade, iallafall om Monsieur två dörrar bort får bestämma.

Pappskalle, man måste ju få existera. Sen vi fick tillsägelsen har vi varit supertysta, vad mer kan folk begära?

Jaja, time will tell.