Hellu.

Idag har jag åkt jämte-pisten-offpist i Orelle. Det var trevligt.
Boismintbackarna var bra de med, fast faan vad kallt det var i liften.
Hade lite svårigheter med skidorna av och till. Jag är ovan vid mjuk snö i pisten, och jag hade liksom glömt hur mycket mer på jag måste vara för att inte Nancysarna ska köra med mig istället för tvärtom. Den lila guttaperkabollen i Caron? Jo, det var nog jag. Det redde i och för sig upp sig efter någon timme, men jag var måttligt irriterad på mig själv en stund.

Och ikväll öppnar Tango. Finns bara ett moln på himlen: ikväll (givetvis) börjar jag jobba.
På ett sätt är det kanske bra, jag hinner säkert ut efter jobbet, och då blir det utan förfest i bagaget. Jag brukar alltid tänka att jag aldrig ska dricka något ute på byn, möjligen en social öl på Scandi, men det skiter sig nästan jämt – för helt plötsligt står man där med en shot i näven eller för all del några Summitpluppar (plastpoletter som är lika med gratis drink) och så blir det kaos med mig. Det hjälper inte ens att inte ta med sig pengar ut.
Och med tanke på hur tomt det är på matfronten här hemma ser jag fram emot lite p-mat. Shredded Chicken, jatack!

Nu tänker jag dusch, nåt avsnitt How I Met Your Mother och sedan knalla ner till Kinabalu och börja tjäna lite pengar.
Helt okej ändå.