Saker jag saknar hemifrån, utan inbördes ordning:

 • Mellanmjölk
 • SVT’s Vinterstudio
 • Värmeljus (som inte kostar 1,50 kronor styck)
 • Havreklumpar
 • The Event
 • Den goa tröttheten efter att ha gymmat
 • Morgonmörker
 • Rimfrost
 • Köttbullar
 • Fisk. Nästan vilken fisk som helst.
 • Pressbyrån
 • Mitt rum (eller vilket sovrum som helst som är svalt nog att man kan sova under täcket).
 • Att läsa tidningen på morgonen

Annars är det rätt bra. Vaknade med världens täpptaste näsa och hals så jag bestämde att jag skulle ta det lite lugnt istället för att stressa ut. Verkar ha varit rätt val, för nu har molnen dragit in och det fnyker lite av och till. Inte dåligt, men jämfört med solskenet de senaste dagarna är det grått, så jag vilar med gott samvete. Tror dock att jag ska dra en sväng på Peclet sen, har inte vart där på flera dagar. Minns inte ens när jag åkte Tete Ronde senast. Brukar inte hända.
Ska bara njuta av lugnet och tystnaden här hemma lite lite till.
Jag, diskmaskinen och Tänd Ett Ljus. Eller Tänd Ett Hus. Vadhelst man vill.