Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Källarfest, allsång och en gnutta yrsel

Pöh.
Vimmelkantigheten idag har varit i nästan samma klass som den i onsdags. Misstänker dock att det beror på sömnbrist mer än alkoholintag för jag drack verkligen inte mycket igår. Bara länge.
Tolv timmars fest med ett kortare avbrott för lite ”jobb” mitt i. Huvva.
Snöbristen är verkligen inte bra för mitt fysiska och psykiska välbefinnande. Vet jag om att det närmaste bra åkning som finns är isig, uppåkt pist blir motivationen att gå hem och lägga sig vid en någorlunda vettig tidpunkt minimal. Således somnade jag klockan fem imorse. Inte bra.

Innan dess var det dock väldigt roligt.

Började med afterski, eller ”hur många människor går det egentligen att trycka in på Tango”. Kanske inte den hoppigaste, men definitivt den trängsta hittills. Svängrum 0,5 millimeter – typ. Efter det slog jag mitt personliga hastighetsrekord på sträckan Tango-Duschen-Summit med flera minuter, jobbade en stund och drack öl. Mättande.

På något mystiskt vis hamnade jag på mellanfest nere i Tangos källare tillsammans med delar av Langleypersonalen. Säga vad man vill om källaren, men som chillfestlokal är den ganska så eminent, och inte hälften så trångt som uppe i baren. Det var mååånga som gjorde byn igår.
Det gjorde väl vi med i och för sig, men först satt vi i bunkern och sjöng sjustämmigt till tonerna av Martins gitarr. Musikaliteten i år är hög.

Halv två gick vi till Summit och där var det jättetrångt. Jag fick cellskräck och gick nästan hem, men efter att ha stått i foajén en stund gav jag det en chans till och allteftersom klockan tickade och veckisarna droppade av blev det mer och mer uthärdligt. Uthärdligt blev till roligt och helt plötsligt var klockan tjugo i fyra och vi på väg till Malaysia av någon extremt oklar anledning. Kom dock inte så långt – det är ju ganska ovärt att gå till ett nytt ställe strax innan det stänger så jag gick hem och sov. Det sista jag gjorde var att välta ut en halvtom rödvinsflaska över min älskade DC-t-shirt, så nu ligger den i badkaret täckt av salt. Prognosen ser inte så bra ut tyvärr..
Men bortsett från några mindre dippar var det en grym kväll. Verkligen.

Synd bara att skidåkningen blir sämre och sämre. Nu säger snowforecast cirkus 10 cm på fredag-lördag men jag har i princip slutat hoppas. Depp depp depp.