Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Lite jobb, lite mat, lite skräpigt väder.

Snöfall?

Ibland hatar jag optimisten i mig. Tänk plattljus och snöblandat regn så kommer ni närmre verkligheten. Man verkligen ser hur snön rinner av sluttningarna här. Synnerligen deprimerande.
Nåja, man får göra vad man kan för att hålla sig på humör, som de säger i Ronja Rövardotter. Idag har jag åkt ett par åk utan någon som helst sikt, men med helt okej snö. Misstänker att det hjälpte med nyservade skidor också. Sen var planen att jag skulle dra förbi Woken och hälsa på Anna, men hon hade tydligen bytt jobbdag och var någon helt annanstans. Så det kan bli.
Istället hängde jag kvar på 360 och tittade på när 67 norrmän hade picknick. Dealen var att jag skulle plocka undan efter dom i utbyte mot lite lunch, men de var så extremt väluppfostrade att jag inte behövde göra någonting. Jo, jag fyllde på hamburgerbröd, tomat och gurka. Ytterst betungande.
God mat i alla fall.

Och i aften blir det jobb. Känns nästan skevt, först jobba jättemycket och nu jobbar jag typ ingenting alls. Det känns lite märkligt faktiskt. Men skönt, det vart lite körigt där för någon vecka sedan när det bara var sova-åka-sova-jobba hela tiden.

Nu då? Döda en halvtimme till på internet så kanske jag kan bidra med en videoblogg lite senare. Hej och hå.

Förresten, Snowforecast har raderat i princip alla förutsedda snöfall. Nu är det bara halvtaskigt väder och någon enstaka light snow. Uuuuuuusch! Jag behöver snö!

UPPDATERING: Videoblogg #3 kommer finnas tillgänglig på Vimeo någon gång ikväll. [Klicka HÄR!] Tror inte att jag kommer hinna fixa upp den här förrän imorgon eftersom nätet hemma så gott som totalvägrar (sitter på Turistbyrån). Får se när tre-och-en-halvan kommer upp. Jag jobbar på det. Och när vi ändå pratar om jobb – det är vad jag ska göra nu. Jobba. Eller ja, köpa agrumejuice, gå hem med datorn och sedan jobba.
Pusshej!