Hej bloggen!

Igår dansade jag som en dåre på Snesko, och Summit, tills det blev över tjugo minuters dödligt tråkig beatbox. Då gick jag upp till Anna & Line och åt kakor. När jag kom hem var klockan ungefär halv fyra. Klockan nio imorse började jag springa runt i Dome de Polset och checka lägenheter. Skuttigt. Det varade i ungefär en timme. Efter det har jag och Björn suttit på en till en början solig balkong och stirrat på hundra kvadratmeter väskor.
Det finns sämre sätt att tjäna pengar på.

Hann till och med åka lite skidor. Tre åk, inte mer för jag hade för lite kläder på mig. Balkongsolen lurades.

Och jag kommer inte behöva laga nån mat på jättelänge för jag har lyckats få ett extrajobb. Ska plocka fram bord och plocka undan disk åt Rollinsnow två kvällar i veckan och i gengäld får jag äta gratis kvällsmat alla dagar. Det göttiga är att det inte blir mycket mer än någon timmes jobb.
Känns bra, för på något mystiskt vis blev jag rastlös av att bara jobba två kvällar i veckan på Kinabalu, och där kan jag inte få mer tider, så det blir perfa att plocka lite plastglas på Summit upptill. Kvällsjobb är grejen.

Vakta väskor är i och för sig också ganska trevligt, men jag hade inte gjort det om det inte hade varit så skräpig snö.

160 personers packning..