Detta riktas till dem som läser på ursprungsbloggen – Heddas Bummarblogg. Ni som läser på Freeride kan bortse från det helt och hållet.

Varför nöja sig med en domän när man kan ha två? Från och med nu, tills säsongens slut har min blogg även flyttat in på Freeride.se. Med anledning av detta knåpade jag ihop ett litet presentationsinlägg, och för att det ska finnas även här så parkerade jag det under fliken märkt ”om:”.
Om någon vill läsa min beskrivning av mig själv och denhär bloggen, hopknåpat alldeles för sent på natten och med alldeles för mycket socker i hjärnan så föreslår jag att ni klickar där.

Här ovanför, där det står ”OM:”

Nu ska jag sova. Imorgon blir det till att plocka ölbukrar och frysa om fötterna uppe i Plein Sud. Går emot alla mina rådande principer och hoppas på solsken.
Godnatt.