Mmm.
Vilken bra dag jag har haft. Det trodde jag inte imorse. Det tror jag sällan på morgnarna numera. Undrar vad det kan bero på.. hmm, snöbrist kanske?!
Men men, det lämnar vi därhän.
Igårkväll skulle jag och Tössberg bara ta några öl. Jag kom hem strax efter två och när jag vaknade imorse hade jag hela vänster underarm full av oläslig kulspetspennetext. Jag vet att jag skrev nåt där, men det är oklart vad. Skitsamma, jag hade kul ändå. Okomplicerad som jag är blir jag alltid jätteglad när jag får hoppa och skutta till liveband, och mycket mer än så krävs inte för att en kväll ska sammanfattas som lyckad.

Idag skramlade jag och Johannes iväg till parken vid elvasnåret – lagom för att det ska bli varmt och skönt ute. Jag hade ryggsäcken full av systemkamera och stjärtlappar så jag bara småhoppade lite medan Johannes nötte treor. De är inte långt borta nu. Imorgon ska jag inte ha med mig kamera, så kan jag också satsa lite mer. Efter några varv i parken fulåkte vi vidare bort till Plein Sud (detta backarnas mästerverk) men vi åkte inte ner.

Trevligt nog hade RollinSnow bestämt sig för att ha picknick just där, just idag och jag som är så himla välunderrättad tänkte ”ja! gratis lunch och öl!”.
Bra tänkt Hedda. Alex och Lukas hade roddat ihop ungefär femtio liter pastasallad med kyckling (och sjukt onödig purjolök) – där fanns chips, choklad, öl, bubbel, solsken och bra musik på medplockad bergsprängare. Mumma!
Vi lekte lekar och mitt lag fick storstryk i precis alla grenar, även om vi nog hade kunnat komma ganska bra i snötorns-byggar-tävlingen egentligen. Per hade på sig en mössa i form av en marmott (bäver) och jag lekte mat-arkeolog och plockade massor av extra kyckling ur pastasalladen. Det är viktigt med proteiner.

Nu är jag solvarm, smygmätt och trött. Känns fantastiskt soft. Plocka skräp och ölburkar är ett helt okej jobb.