Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Videoblogg #5


Val Thorens Videoblogg – Avsnitt #5 from Hedda Berander on Vimeo.

Here it goes. Lite blandat trams från januari.

Musiken är som följer:
Robyn – Play
Band of Horses – On My Way Back Home

Hoppas att ni gillar’t. I nästa avsnitt ska jag (om allt går som planerat) visa upp mina exceptionella parkåkartalanger, och chilla på picknick. Det är redan på redigeringsstadiet så hoppningsvis dröjer det inte jättelänge.

Det var nog allt. Nu ska jag sova – ska upp och städa lägenheter imorgon bitti. Burr. Hårt liv, det här.

Förresten – Annas pappa (jag vet att du läser) – Nu är hon typ frisk igen så vi kommer umgås mer = jag kommer skriva mer om våra galenskaper. Bra va? 🙂 Ikväll har vi för övrigt kollat på film, druckit te och ätit pistagenötter. Filmen heter Kick-Ass och är våldsam men rolig och fin.