Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Stormy Weather

Blåsten fortsätter, då och då ackompanjerad av sporadiska snöflingor.
Och tö. Av och till.
Vädret har verkligen tjurat ihop om man säger så. Hörde rykten om att de försökte köra Pecletliften innan, men är det någonting jag inte gillar så är det att åka lift i storm, så jag sov till klockan ett istället. Behövdes om man säger så..

Det mest positiva som kommit ur vädret är att de plockade fram en jättestor teve och ett Nintendo64 på Tango. Och att det är MarioKart-turnering ikväll. The world’s highest. Det är väl kanske inte helt säkert att det är, men det är ett trevligt påfund hursomhelst.
Räknar med att få megapisk, med tanke på hur det gick när jag övade innan, men men.
Det viktiga är inte att vinna, det är att delta. Oh, vilka klyschor!

Nu ska jag ner till pappa och äta. Perfekt tajming, då vårat kök fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig. Veckisveckor alltså.. dom gör kaos med ungefär precis allt.
Tvättandet är iallafall klart, jag vill inte tänka på hur jag hade haft det om vädret inte gått och kollapsat.

Imorgon är det stora solar igen. Pistrace (åka fort för att sedan stå still och vänta en stund) med pappa+Agneta står på schemat. Perfekt tillfälle att njuta av de än så länge existerande stålkanterna på mina nya parklagg. De kommer inte finnas så länge till om jag får bestämma. De där jävla boxarna alltså. Stryk skall de ha!

Dagens GrouchyRabbit: To do list: Build a time machine. Kill people who invented math.
Blir extra roligt med tanke på att det förmodligen är omöjligt att bygga en tidsmaskin utan hjälp av diverse matematiska formler (av den hemska sorten som förmodligen spränger din hjärna innan du lyckats).

Och apropå det – jag tror att jag har löst isbitsmysteriet*. Mer om det i ett senare inlägg.

*försök inte att förstå. internt. inte ett skämt, bara internt. och irriterande. jag är irriterande. hehe.