Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Subatomära partiklar

Det finns inte en bardisk i Badgastein jag inte dansat på vid det här laget.
Vad ska man säga – workin’ the orange hoodie-magic, all blyghet och alla nojor jag någonsin haft är som bortblåsta. Hela chalmersgänget verkar vara överens om att jag är en galen smygalkis, men vem bryr sig?

Enda vettiga åkningen är i Sportgastein, såklart.. skidbussen är vidrig och jag begriper inte österrikarnas förkärlek till äggliftar, men annars är det fint.
Våran balkong/terrass/tak är inte helt fel den heller.. spontanaste afterskin på länge igår, alla bara satt och mös, även när solen gått bakom berget.
Även om jag saknar Val T (till stor lättnad för vissa på Häggis) så har jag det bra. Ser dock fram emot lite slush-snowboard i blåa Orellebackarna och att leva lite lugnare, men några dagar till klarar jag nog.

Just idag är jag lite extra nöjd eftersom jag egentligen borde stå med äcklig disk på Kinabalu, men istället ligger i sängen och mitt enda måste är att gå ner på Wührers klockan tio och ta en öl. Sörjer dock en missad köttbulle/boogietisdag igår. Alla missade köttbullar bör sörjas. Djupt och innerligt.

Veckans Starstruck: Fortfarande jag, när jag träffade Janne Schaffer på Silverbullit på barrundan i förrgår. Mest random på väldigt länge.