Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Teorin om isbitar

Jo alltså, eftersom is fryser utifrån och expanderar borde det rimligen bildas en liten luftbubbla i mitten, särskilt i maskintillverkade isbitar eftersom de fryser mycket fortare. Och tack vare den lilla luftbubblan blir det ett hål i mitten av isen när den senare smälter.

Så det så.

(Ja, jag är sjukt nöjd.)

Har förövrigt tillbringat en stor del av kvällen med att kolla på ej publicerbara men fantastiskt roliga videoklipp från i fredagskväll.
Avdelningen Stort Hål I Tillvaron har fullt upp just nu om man säger så.

Dagen tillbringades i blåa backar med pappsen och mina nya parkskidor. Det är svårt att carva med mittmonterade skidor innan man vant sig om man säger så. Och lättare att åka switch. Behöver jag ens nämna att det bli mycket baklängesåkning och små ful-180 på transporterna?

Har även tagit mig i kragen och gjort klart två (!) videobloggsavsnitt som bara väntar på bättre internetanslutning. Sen jävlar är det adjöss textblogg för en liten stund.