Den smutsigaste fåtöljen i Val Thorens..?

Goodbye sunshine.
Molnen (mållnen) rullade in över Val T redan igårkväll, och idag är jeansshorts och sola på terrassen ett minne blott. Deprimerande.
Jag vaknade med ont i halsen, något jag tror härrör från mitt tämligen intensiva umgänge med dammiga rum, möbler och heltäckningsmattor under de senaste dagarna, och jag har inte varit utanför dörren än.
Bara det känns ångestframkallande.

Däremot har jag gjort nytta – jag har sorterat dryga 75GB foto och film från säsongen. Tråkigt, men det måste göras. Innan jag kopierar över allt på en hårddisk ska jag även ta och radera lite skräp i videomappen. Oklara förfestvideor från november som jag aldrig kollat på.. hmm, känns inte jättevärt att spara faktiskt.

Kommer jag inte på något bättre att fördriva resten av mig dag med har jag ju alltid en videoblogg eller tre till att pussla ihop… suck. Saker som lägger sig på hög alltså. Inte kul.
Jag skyller allt på Badgastein och snowboardåkandet. Hade jag inte kommit på hur kul det var att åka bräda, samt valt att dra till Österrike i åtta dagar hade jag inte haft en jättehög med oredigerat trams.

Inser själv hur bitter jag låter.. det är svårt att få fram en småironisk ton när man skriver alltså..