Igårkväll var så sjukt mysigt. Och spontant.
Knallade ner till Tango för att se vad folk höll på med och var på väg att gå hem och lägga mig igen när jag gick förbi Agnes för att planera lite flyttning. Där var det tjejkväll i badrummet – Emelie hade fått ett infall och färgade håret och vi andra satt i badkaret och såg på och snackade skit.

Så himla trevligt.
Toppa med frystömning (glassbonanza, även om svartvinbärssorbeten var liiite överskattad) och Solsidan hopträngda på tre madrasser i ett öde hotell.
Feint.

Imorse var också händelserikt, på ett stillsamt vis. Typ kvart i sju när alla burit ut sitt bagage till bussen och börjat packa inser jag att var tusan är Johannes?!
Eftersom jag inte har någon mobil traskar jag ner till halvfjers och knackar på. Möts av en synnerligen nyvaken hustomte vars mobil har ballat ur. Nej, klockan är inte sex – klockan är kvart i sju och du måste iväg. Nu.
Egentligen var det ingen faslig hets eftersom bagaget i sann säsongaranda var en smula överdimensionerat i förhållande till bussens lastutrymmen, men till slut kom dom iväg, och kvar stod en mycket liten skara människor under en morgonblå himmel och funderade över hur tomt det blev.

Tomt ja.
Ödsligt, spooky, you name it.
Tango är lukket och slukket nu.. jag, Agnes, Helena och Fredde var de sista ut. Rappakaljat och Risket är räddat till framtida vintrar, och den tjocka boken om all världens skidorter också. Killarna fick trettio liter matlagningsvin (urk) och jag tog tre kvarglömda öl och lite Cassis-syrup.

Solen gick i moln, vi gick hem och städade badrummet och nu sitter jag på turistbyrån och har precis anmält mig till ett gäng högskolegrejer som jag inte vet om jag vill läsa. Kommer jag in så tar vi det då. Nu är nu, och imorgon börjar vecka sexton, och jag har bytt med min lille dansk så jag jobbar ikväll och han imorgon.
Det är inte över, det är bara annorlunda.

Hoppas bara att min fot skärper sig snart.. tycker den har varit onödigt svullen onödigt länge nu.
Knaprar lite förebyggande piller igen, för säkerhets skull. Jag vill verkligen ut och åka nu – stillasittandet, om man nu kan kalla det så, gör mig tokig.

Ses på andra sidan fonduegrytorna folket.
/HB

PS. Imorgon kommer Simon. Och det kommer bli en awesome vecka.