Uuuuääh. Jag jobbar ju typ ihjääääl mig nu.
Eller inte.

Dagens mesta ansträngning har varit promenaderna upp och ner för kyrkbacken, eftersom Tangotransporten officiellt verkar ha packat ihop och lagt ner för säsongen. Lagom sådär några dagar innan hotellet också gör det.

Det har åkts snowboard, igen, och jäklarns vad kul det är. Att för en gångs skull känna att det går bättre och bättre för varje åk – jag är inte van vid det från skidåkningen, för ju bättre jag blir desto svårare blir det att göra framsteg, men snowboard är jag ju tämligen kass på och då blir jag så himla glad när jag tar mig nerför Moraine utan att göra kaos med mig själv.
Jag känner att det går bättre hela tiden, och det är en jäkla egoboost.

Sen kan man ju fråga sig hur smart det var att åka nerför en extremt pucklig (tänk Folkabubblor-size) Rhodos som dagens näst-näst-sista åk, men det var ingen större fara. Bara oangenämt.

Ikväll är det Råttans Bar, dvs fanta&rosé för hela slanten på Tango. De har sänkt priset på fulrosét till 5 euro. Det bådar inte gott någonstans.
Och imorgon *snyft* är det sista dagen/kvällen/natten någonsin på detta särdeles genomtrevliga uteställe (om man inte jobbar där och får vara med på lördag också vill säga) innan det demoleras, renoveras och återuppstår som något loungeigt, tråkigt och helt riktat mot målgruppen 30+ nästa år.
Terrassen i våra hjärtan – say no more.

”Denna kåk har varit våran uti många herrans år..” *gnolar*

Meeeen, skit i det, imorgon är en annan dag. Fylld av grillning, drinkar och kanske ett och annat slaskåk på snowboard. Vi får se.
Nu ska jag steka fiskpinnar.
Pusshej.

Vi åker till parken. Dom har solstolar!

Edit: Har bokat flyg hem nu. (Sjukt, jag vet..) 13:40 om prick tre veckor (28 april) landar jag på Kastrup. Spontan reaktion: JAGVILLINTE!