Okej, det var kanske inte premiär idag, egentligen, men idag var första dagen som jag plockade med mig kameran när killarna rev upp damm ur asfalten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och den finaste solnedgången hittills i år.

Det är som sommar här nu. Det enda som fattas är lite Skrea Strand-sand mellan tårna och saltvatten i håret. Jag går runt i shorts, och innan idag satt vi i solen nedanför Tango och åt CookieDough som smälte superfort. Tyvärr smälter snön också superfort, och väderleksrapporten fortsätter att gynna solbrännan mer än snöläget, men jag klagar inte. Tänkte ta en tur över till de andra dalarna nu i dagarna, bara för att säkert ha vart där en sista gång, och sedan nöjer jag mig med park, snowboard och allmänt chill. Semester.
Och på torsdag och fredag lär det gå vilt till – Råttans + Tangostängning. Egentligen är väl stängningen på lördag, men då får bara de som jobbar på Tango vara med så jag ser 3för1-fredag som en sorts bartömning det med.

Imorgon hoppas jag få klarhet i när jag kommer ta hem, och jag borde få lön också.
Och solen ska skina.