Hängde med Mårten till Uddevallas lilla skejthall i eftermiddags. Nu känner jag mig sådär lagom mörbultad, men kul vare.

Den är fin ändå, hallen. Världens halaste golv och världens halaste ramper, men sådär nostalgiskt lik den gamla hallen hemma, fast i mindre skala. Till och med en soffa uppe på en platå.

Jag var givetvis fantastiskt ringrostig och lider som vanligt av en svårartad form av kycklingfot, men ge mig några veckor så ska det nog bli fason på mig. Känner att det är för mycket meck att plocka hem cykeln under praktikveckorna (och jag kan ju faktiskt låna mammas) men brädan får följa med. Vårkvällar i betongen, jatack.

Som vanligt är jag expert på att inte hamna på bild, men här är i alla fall en på Mårten när han gör sitt signaturtrick, no comply 3 flip (tror jag att det är).

Nu ska jag duscha och sedan dö lite till nån film.

Tänker f.ö. göra ett reportage utifrån rubriken Berlin – Skatestad när vi åker dit på reportageresa i april. Bara glida runt och leta skatespots och snacka med sköna människor. Hoppas att det inte regnar bara, för jag är världssämst på att ta bra bilder inomhus. Har inte kommit underfund med blixtfoto än, och utan blixt blir det ju bara soppa av alltihop. Idag tog jag 92 bilder. Två blev bra och tre andra blev godkända. Suck.

Men ändå – bra vår. Val Thorens igen v.14 och sedan Berlin v. 17.
Och efter det är det nästan sommarlov. Eller ja, lov och lov.. men ändå. Sommar.