Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Dagens iakttagelse

Egentligen skulle jag vilja skrika ut det här i VERSALER I ALLA BERÖRDA FORUMTRÅDAR, men jag vet inte om det är kompatibelt med min arbetsbeskrivning, och misstänker att det även kan få mig att framstå som en grinig jävel så jag tar det här istället.

*harklar mig*

Få saker är så effektiva för att döda forumtrådar som trötta människor som använder dem för att göra smygreklam.

Och det gör mig lite ledsen.

Kan inte berörda personer (ingen nämnd, ingen glömd men det finns ett gäng) bara fatta att man inte startar en forumtråd om att säsonga för att bli kontaktad av tråkpåsar som ägnar sig åt självpromotion? Man vill hitta polare, folk att hänga med. Visst, boendefrågan är ofta inkluderad, och om inte så dyker den upp, men jag vet inte..

Om jag var på jakt efter info och svar på frågor hade jag hellre velat att någon skrev pga genuin hjälpsamhet och sedan slängde in ett försynt ”jag testade att kontakta den och den” på slutet, istället för att ”den och den” (som allt för ofta förekommer i olika skepnader i femtioelvatusen trådar från 2002 och framåt) klampar in direkt.

Det är skillnad på dialog och reklam.

Aaaargh.

/end rant.