Det här är den här bloggens 700:e inlägg. Tyvärr kommer det inte handla om någonting särskilt spexigt, eller ens ägna sig åt någon form av tillbakablickande, men så blir det ibland.

Den här månaden visar än så länge upp tendenser som tyder på att temat kan komma att bli ”jakten på internet”. Med redaktören på hemmaplan på välförtjänt skidtest/ledighet i Vemdalen är jag lite on my own när det kommer till de mer bandbreddskrävande delarna av mitt jobb. Som att ladda upp en 50 mb stor videofil. Hemma på kontoret i Stockholm hade samma åtagande gått på ett par tre minuter, max. Här var det först 15 darriga minuters nedladdning, följda av ett timslångt, misslyckat uppladdningsförsök på nätet i lägenheten igårkväll, och nu ett 45 minuter långt (och lyckat) försök nummer två. Håhå jaja. Tur att det mesta jag gör är skriftligt, och att de andra är nåbara under veckodagarna.

Hade tänkt försöka få upp fler ISPO-bilder nu också, men fasen vet om jag hinner det innan datorbatteriet tar slut.

Annars då.. två dagar, goggelbrännan börjar redan ge sig till känna, körde ett synnerligen effektivt pistrace i Meribel/St Martin med Charlie igår eftersom jag behövde ett avbrott i det logistiska kaoset. Men nu har vi fått nycklar, flyttat in i lägenheten, möblerat om, gjort grönsakssoppa (nej, det är klart att det inte var på mitt initiativ, jag lagar aldrig så ambitiös mat) och så vidare.
Helt okej.

Snön faller så sikten är lika med inte alls, så det blir nog Meribel eller nåt idag igen. Folk som inte har Tre Dalarna-kort är det synd om, för det kommer nog inte vara mycket sol denna veckan. Vilket är bra, för ingen sol = inga frestande uteserveringar = Hedda will get shit done utan att behöva deppa över eventuell missad afterski.

Eh. Vad mer.. ni kan ju kolla in videon som det tog så himla lång tid att lägga upp. Henke Windstedt åker puder. Najs värre.