Charlie, snön och utsikten.

Ni känner mig. Trots lättåtkomligheten berättar jag helst inte om mina favoritåkställen i Val Thorens bara sådär. Så inte heller denna gången. Ni borde kunna gissa utifrån bilden, men mer ledtråd än så får ni inte.
Men vi har haft en bra dag, Charlie, Ingela och jag. Jag rastade mina Kuro för första gången denna vinter och blev genast påmind om hur trevligt det är att studsa runt i tredimensionell snö med två korkar under fötterna. Råkade dock dra i en illasinnad sten, så egentligen borde jag laga coreshot istället för att blogga, men det tar jag sedan helt enkelt.

Solen sken, vi lyckades hitta ställen där snön drivit in riktigt bra, och vi hoppade runt i den här dalens kanske lekfullaste terräng. Finns inte mycket mer att säga.
Flatljuset säkte sig över nejden när klockan blev eftermiddag, men innan dess hann jag och mamma förtära varsin hamburgare på Frog (som fortfarande har dalens bästa burgare, om någon undrade) och på det hela taget har det här varit en eminent dag.

Attor.

/HB