Hjärnan har inte hunnit processa allting än. Det finns så många intryck kvar, och ett av de allra starkaste var när jag trött, förkyld och jävlig snavade in i Sebbes lägenhet ovanpå Dansken i Valdi. Där under snedtaket, hemma hos en kompis jag inte träffat på flera år, där kände jag mig hemma på en sekund. Och min vana trogen lånade jag hans kläder, och vi chillade runt i ett solslaskdränkt Tignes och bara mådde gött. Det var en bra avslutning på sex veckor som trots mitt bitvis rent bedrövliga mående var fantastiskt bra.

Och vintern är inte slut än. Imorgon drar jag på kortvisit till Sälen, vilket jag ju faktiskt gjorde förra året vid den här tiden också. Skillnaden är att i år har jag många många fler skiddagar i ryggen.

2012/13 = totalt 19 skiddagar

2013/14 = 47 dagar & counting

Med helgen plus de grejerna som är inplanerade pga jobb kommer jag ha hunnit åka minst 60 dagar. Inte illa pinkat ändå. Vissa siffror blir jag glad av.